Home

lindaa.dk

Skårup Vingård på Sydfyn er virkelig et besøg værd

 

Skaarupøre Vingaard ser vinfremstilling som en særegen produktion, der kan være med til at sætte fokus på lokalområdet både i form af produktionen, salg af produkter og gennem totaloplevelse for turister. Vi arbejder ud fra en økologisk tankegang.


Se denne lille video fra stedet.

På sejltur med Costa Luminosa op langs den Norske Vestkyst

 

En virkelig stor oplevelse at se de enorme Norske fjorde og fjelde fra søsiden. Besøgte et par små bygder.

Her er en link til sejlruten

Bo midt i Barone Rigasolli's vinmarker hos Borgo Argenina i Toscana

 

I november 1991 fandt Elena Nappa, der boede i Milano og arbejdede der som modedesigner, den noget rambonerede samling af fem eventyrlige stenhuse beliggende på de rullende bjergskråninger, dateret tilbage til 998 e.Kr. ............

Læs den gode historie på hendes hjemmeside.

Kirsten Lindaa Pedersen

 

Kirsten (Ole's søster) har gjort et fantastisk stykke arbejde omkring slægtsforskning (genealogi), og gravet nok så mange sjove historier frem.

Se Kirstens arbejde på hjemmesiden


(13. August 2016)

Et gensyn med Rotterdam


På vej hjemover i vores sommerferie måtte vi lige en tur forbi Rotterdam, hvor vi har boet et lille stykke tid.


Meget var som det skal være, og noget nyt var kommet til.

På markedet var en stor bygning blevet opført. Bygningen "Den Market Hall" indeholder et righoldigt udbud af fødevarer fra Holland. Og udvendig på bygningen er der lejligheder, sikkert i den dyre ende.


(10. August 2016)

The D-Day (06. june 1944)


Hvis ikke USA havde gået ind i 2. verdenskrig og deltaget i den storslåede, forfærdelige D-Day, havde vi måske være regeret af en Hitler-type eller en Putin-type.

Tak til USA, og ære være alle de faldnes minde

(05. August 2016)

Et gensyn med Orange


Når nu vi boede i Vacqueyras måtte vi da lige en tur til Orange, og besøge Theatre Antique og blive beriget med lidt operamusik.

Denne gang var det en Lyric concert forestilling med Sopranen Sonya Yoncheva og  Tenoren Saimir Pirgu, der sang forskellige partier.

Smukt !

Svensk Ferie og Jagt i Kalmar Län

 

Min gode ven Morten Kjærsgaard har 4 feriehuse (Torper) som han lejer ud. De ligger alle i idylliske omgivelser med skov eng og tæt på sø.

Derudover arrangerer han jagt på Vildsvin, Buk og Elg.

Han disponerer over 315 hektar land med et mangfoldigt dyreliv og gode jagt muligheder.


Kunne i tænke jer at være med til "Nak og Æd" for kvinder, så foregår det hos Morten.


Kig her for at se hans hjemmeside og find yderligere oplysninger

Soprano Sonya Yoncheva

Tenor Saimir Pirgu

Velkommen til Birthe og Ole's hjemmeside

De faldt for friheden. Den amerikanske kirkegård ved Omaha-Beach samler de jordiske levninger fra 10.000 soldater, der blev begravet på stranden i Vierville eller i andre kampzoner. For at mindes de mænd, der faldt for Frankrig og for friheden, har man rejst et imponerende mindesmærke bestående af en monumental bronzeskulptur, der symboliserer den amerikanske ungdoms sjæl. På væggene kan man se styrkernes bevægelser i området på nogle kæmpe kort. På et andet kort kan man se de forskellige landgangsstrande, og en trappe fører ned til Omaha Beach.  Dette mindesmærke er en følelsesladet hyldest til de mænd, der ofrede deres liv for at befri Europa fra den tyske besættelse. 

London 2017-08-18

(August 2018)

Lasse i sit nye Motorcross outfit.


Fantastisk som Lasse går op i sporten.

Og nu et hoved højere end sin FarFar.

(August 2018)

Mia med sin nye hest (husker ikke navnet :-()


Hun er stolt som en pave, og hun smiler.

Bar Restaurant Sijf

Copyright ©  All Rights Reserved

Birthe og Ole Lindaa  -  Sundvej 15, 1  -  8700 Horsens    -    Birthe mobil  +45 31635120   -   Ole mobil  +45 3138 0810

(17. April 2015)

En lille livgivende historie fra det virkelige liv


Sidder i 6:21 toget fra Næstved mod Kbh. Alle sidder søvnige og småsovende. Få sidder ved deres sædvanlige bord og snakker. Da vi har passeret Valby hører vi over højtalerne "En melding til alle passager, ombord på dette tog sidder Birgitte Fredgaard, og det er hendes sidste tur på arbejde, for nu går hun på pension. Vi takker for de mange år du har kørt med os, den samme afgang og den samme plads. Håber da at du vil køre med os af og til i fremtiden. Og så en god weekend til alle. Et par pladser bag mig er der en der udbryder "for fanden hvor blev jeg forskrækket da de nævnte mit navn ..... ". Mere kunne jeg ikke høre. En rigtig forfriskende oplevelser i vores morgen slummer på vej til arbejde. Godmorgen til jer alle derude og en rigtig god weekend.

Pendleren på 6:21